Vindecare Multidimensională Shamballa

Shamballa este cunoscută în tradiţia ezoterică a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind tărâmul celor iluminaţi. Acolo îşi au sălaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei spirituală – aceştia fiind cunoscuţi, de regulă, sub denumirea de Maeştri Ascendenţi.

Shamballa lucrează cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regăsesc:
1. Forţa Universală a vieţii (recunoscută adesea sub numele de Reiki);
2. Energia Mahatma, a spiritului liber;
3. Energia Maeştrilor Ascendenţi;
4. Energia Conştiintei Hristice;
5. Energia Arhanghelului Mihail;
6. Energia argintiu-violetă a lui Saint Germain;
7. Energia dată de Merkaba;
8. Energia dată de tehnicile sacre Merkaba;
9. Energia dată de cele 352 de simboluri folosite în acest sistem.
Vindecarea Multidimensională Shamballa este un sistem complet de vindecare pentru că beneficiază de o extindere a energiilor Reiki, şi pentru faptul că suma energiilor ei lucrează pe mai multe niveluri. Acţiunea energiilor Shamballa se manifestă nu numai la nivel mental, emoţional şi spiritual, ci şi la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului şi ale celor mai înalte vibraţii ale corpului energetic.

Folosind darul pe care îl primiţi de la acest sistem veti putea să vă aduceţi contribuţia la deplinătatea planetei. Păşind spre lumină, veţi evita evenimentele traumatice din viaţa planetei şi veti dobândi libertatea. Vă veţi elibera de teamă, de boli şi de moarte. Puteţi deveni, dacă doriţi, nemuritori. Corpul vostru se va transforma în lumină. Este dreptul vostru prin naştere, aşa că alegeţi Libertatea şi ajutaţi Deplinătăţii.

Practicantul care lucrează cu energie muiltidimensională Shamballa are acces la o energie naturală mai puternică, datorită faptului că acordajul pe care îl primeşte îndepărtează blocajele din canalele energetice ale organismului său. Acordajele oferă o creştere a propriilor energii vitale ale fiecăruia dintre studenţi, punăndu-I în acord cu Sursa energiei vindecării Shamballa multidimensionale.

Puteţi descoperi o lume care nu aţi fi crezut că există, în care toţi şi toate suntem una, un tot care are nevoie de iubire, de vindecare şi integrare. Se dezvoltă noi căi de percepţie, noul mod de a înţelege lucrurile ne ajută să ne amintim lucruri din vieţile trecute, să intuirn evenimente viitoare, să facem conexiuni energetice, să lucrăm cu îngeri şi ghizi spirituali, unii dintre aceştia putând fi oameni pe care i-am cunoscut şi i-am iubit înainte ca ei să fi părăsit planul fizic al lumii acesteia. Aşadar, Shamballa este o vindecare multidimensională tocmai pentru că Unitatea implică şi redarea sănătăţii pentru întregul din care facem şi noi parte. Toţi suntem Unul, iar procesul de autovindecare permite curgerea energiilor Shamballa pentru tămăduirea întregii planete şi a vieţuitoarelor ei. Astfel că, lucrând pentru vindecarea individuală, acţionăm implicit şi asupra întregii lumi înconjurătoare. În loc să vorbească despre dezvoltare spirituală, Shamballa vă ajută să o trăiţi. Ca vindecători trebuie să-i încurajăm pe oameni să vorbească despre problemele lor. Făcând astfel este posibil să-i ajutăm să descopere mai uşor sursa bolii lor. Putem auzi poveşti cumplite sau incredibile, dar nu trebuie să reacţionăm la ele. Va trebui să ajutăm la transformarea energiei date de frică în iubire, fiind sau devenind iubire noi înşine. Aceasta înseamnă să îi sprijinirn emoţional şi să le oferim înţelegere. Permiţând pacientului să-şi parcurgă problemele, îl ajutăm să afle ceea ce nu este în regulă. Poate fi vorba şi de lucruri care s-au petrecut în vieţi anterioare. Ghizii Shamballa vă ajută, chiar şi atunci când credeţi că experienţa nu vă este suficientă pentru ca să-i puteţi sprijini pe pacienţi. Rămâneţi calmi şi universul va avea grijă de voi.

Un alt lucru pe care trebuie să-I realizăm ca practicant de Shamballa Reiki, şi nu numai, este acela că nu vom putea întotdeauna să vindecăm oameni, pentru că boala pe care o au ar putea fi tocmai scopul pentru care au ales să vină pe lumea aceasta.

Astfel vindecarea şi energia Shamballa nu se adresează numai celor care doresc să devină practicanţi şi să facă tratamente, ci este pusă la îndemâna tuturor care vor să devină cât mai deplin ei înşişi.

This entry was posted in Reiki. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.