Intamplare de viata

Zilele trecute, o buna prietena a mea (sa-i zicem Andreea) a trecut printr-o experienta legata de modul in care orgoliul ne face sa pierdem din vedere faptul ca suntem supusi greselii.

Mama ei care locuieste in alta tara, ii cere contul pentru a-i trimite bani sa-si cumpere „un cadou pentru suflet”. Timp de mai multe saptamani mama incearca sa-i vireze bani, iar operatoarea de la ghiseu ii spune ca nu se poate din cauza incompatibilitatii contului cu numele beneficiarului. La toate apelurile mamei, Andreea ii raspunde din ce in ce mai iritata ca „incompetenta aia de la ghiseu nu este in stare sa scrie un cont in calculator”. In final, mama apeland la o terta persoana care-i stia contul Andreei reuseste sa-i faca transferul, contul trimis de aceasta fiind gresit.

Oare de cate ori orgoliul nostru ne blocheaza accesul la „darurile pe care refuzam cu incapatanare sa le primim„? Cum ar fi oare mai usor, sa ne lasam purtati pe valurile vietii sau sa controlam totul in incercarea de a fi doar asa cum vrem noi?

This entry was posted in Reiki. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.